Wat zijn de horecatrends van 2020

Ook bij Gastrodeals.nl houden ze de horecatrends naulettend in de gaten. Wat wordt er belangrijk volgend jaar? Wat niet? Hoe kunnen ze hierbij de best mogelijke service en ondersteuning bieden? We hebben hieronder een aantal trends opgesomd voor 2020.

De donkere keuken

Tijdens de dinertijd zien we tientallen maaltijdbezorgers door het centrum scheuren. Het wordt steeds belangrijker voor restaurants om een goede bezorgdienst te hebben. Mensen houden van Netflix en bezorgmaaltijden.

Ook grotere cateraars spelen hierop in door op een goedkope locatie een keuken te hebben zonder een restaurantruimte. Ze koken geweldig eten en de bezorgers zorgen dat het allemaal op de juiste plek aankomt.

Het is prettig om hier gebruik van te maken. Kijk hoe je ook als restaurant hier op in kunt spelen. Het kan voor een stuk extra omzet zorgen.

Eten en spelen

Steeds meer mensen zoeken meer dan alleen een plek om lekker te eten. Ze willen ook een stuk entertainment. Er zijn steeds vaker activiteiten in de buurt van een restaurant of een combinatie deal van eten en spelen.

Denk aan een gekke doolhof rit, wandeling of een toertocht op een solex om dan bij een goed restaurant te eindigen.

Een galerie met restaurant

Ook op het gebied van cultuur is het een goede combinatie om wat anders naast het eten te doen. Zo gaat men naar een galerie met een mooie show om daarna wat lekkers te gaan eten.

Het is prettig om te genieten van deze combinaties.

AirBnB restaurant

Het is slim om te kijken naar de mogelijkheid om in de buurt samen te gaan werken met een goede Airbnb. laat de AIrBnB de mensen naar je restaurant sturen om ze zo nog meer te verwennen.

Het is goed voor alle partijen. Het is eigenlijk een win – win – win situatie. Wie wil dat nu niet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

16 + vijftien =