TonTon Amsterdam: ouderwetse spelletjes en lekkere drankjes

TonTon club is een keten van drie cafés/speelhallen verspreid door Amsterdam. TonTon brengt het oude gevoel van de arcade terug, in combinatie met een gezellig café. Hier kun je genieten van een drankje en een versnapering, maar ook lol hebben met vrienden en familie met een spelletje.

Natuurlijk zijn er tafelspelletjes als Jenga en Mens-Erger-Je-Niet, maar er is meer bij TonTon.

Van flipperkasten tot moderne arcadespellen

Vroeger zag je het meer dan tegenwoordig: de arcade vol met flipperkasten, schietspelletjes en racespelletjes. Veel lezers zullen er met een warm gevoel aan terugdenken, toen ze als kind met hun ouders een paar spelletjes mochten spelen.

Dat wil natuurlijk niet zeggen dat dit nu niet meer leuk is, want met TonTon breng je deze tijd wederom tot leven.

Bij de locaties van TonTon heb je onder meer flipperkasten, airhockey, racespellen, schietspellen en nog veel meer. De muziek is fijn, de drankjes goed en de sfeer goed.

Het is dan ook een leuke locatie voor een uitje met vrienden, maar ook voor een date: speel een spelletje met elkaar of juist tegen elkaar.

Feestjes en partijen

TonTon is ook een ideale plek voor een feestje of partij. De ruimtes kunnen afgehuurd worden, maar het is ook een goed uitgangspunt voor een kroegentocht. Hoe krijg je beter de sfeer in de groep dan een paar spelletjes onderling?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

19 − 1 =